Stiu ca suna ciudat ce spun, dar eu chiar iubesc coroanele funerare.

Totul a inceput in 2015, cand mama mea a plecat spre alte dimensiuni si eu, nefiind in tara, mi-am dorit sa-i trimit flori. Dar nu vesnicele coroane de la coltul strazii, cu brad/feriga si flori aproape uscate. Voiam ceva frumos, deosebit, care sa exprime sentimentele mele pentru mama.

Am avut mare noroc sa gasesc o colega florist care m-a ajutat, creand o superba coroana din trandafiri rosii, pe suport de burete. Am fost foarte fericita ca i-am trimis mamei flori, as fi suferit tare daca nu gaseam o coroana frumoasa.

Revenind in tara, mi-am dat seama ca, la fel ca mine, clientii care au un deces in familie isi doresc ceva deosebit, care sa reflecte emotiile lor si care sa celebreze viata persoanei disparute. Astfel incat oferim coroane funerare superbe, care arata extraordinar de frumos in realitate, mult mai bine decat in fotografii, iar in orele in care le realizam transpunem cu ajutorul florilor toate emotiile si sentimentele pe care cei ramasi in viata le simt fata de cel disparut.

Este o mare onoare si placere sa participam la toate evenimentele din viata clientilor nostri, pierderea unei persoane apropiate fiind poate cel mai sensibil moment in care le putem fi alaturi, cu drag si iubire.

Iar feedback-ul de la clientii nostri ne demonstreaza de fiecare data ca nu ne oferim sufletul degeaba atunci cand cream coroane funerare. <3