Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. Dacă florile n-ar transmite atâtea lucruri, poate că n-ar fi unul dintre elementele cheie la o nuntă. Dar tocmai pentru că ele pot spune atâtea lucruri, pentru că pot invita zânele la dans şi cavalerii la ospăţ, pentru că pot scoate romantismul la suprafaţă şi pot aduce zâmbetele cu o fluturare discretă din petale, florile sunt nelipsite de la evenimentele care aduc oamenii împreună şi celebrează iubirea în cel mai frumos fel cu putinţă.

Pentru că suntem îndrăgostite de flori şi de oameni faini în egală măsură, pentru că ne place să accesorizăm poveştile de iubire cu arome delicate şi imagini emoţionante, vă stăm alături atunci când vă sărbătoriţi dragostea. Fie că aveţi deja ideea, fie că vreţi să vă lăsaţi pe mâinile şi imaginaţia noastră, noi vă garantăm că veţi avea buchete şi decoruri unice, care să vă spună povestea şi să vă uimească invitaţii.

Creăm emoţii şi amintiri!

Florarie online Bucuresti cu buchete flori si cadouri cu livrare imediata din stoc. Flori proaspete si buchete de la Floralis.ro

CERE O OFERTĂ

Suntem alături de tine la toate evenimentele importante. Ca să putem eficientiza procesul de creaţie, precum şi cel de ofertare, am pregătit un mic chestionar. Trimite-ne răspunsurile tale şi noi vom reveni cât mai rapid cu un răspuns.

"To love is nothing. To be loved is something. But to love and be loved, that’s everything."

T. Tolis