Totul a inceput in iarna lui 2016, cand am facut cunostinta cu cei doi viitori miri si cu locatia spectaculoasa in care avea sa aiba loc nunta lor minunata.

Despre Palmer House a Hilton Hotel din Chicago ce pot sa spun decat ca e WOW. Genul de hotel in care s-au filmat multe filme cu tema Craciunului, un mic oras in mijlocul orasului, cu stradute, mici magazine, braserii, sali spectaculoase, lume frumoasa, zambitoare, atmosfera de sarbatoare, bucurie, incantare oriunde privesti.

M-au fermecat stucaturile si eleganta salii in care urma sa aiba loc petrecerea, dar m-a ingrijorat putin sala pentru ceremonie, putin prea incarcata pentru gustul meu, asa ca am decis impreuna cu mireasa sa cream o atmosfera de basm cu aranjamente florale simple, clasice, doar cu flori albe.

E inutil sa va spun ca asteptam nuntile de genul acesta cu mai multa emotie decat insisi mirii, pentru ca trebuia ca totul sa fie perfect. Organizarea de nunti si evenimente e un domeniu in care nu ai voie sa gresesti. Evident ca se intampla si lucruri neprevazute (de ex unul dintre ajutoarele care montau aranjamentele florale sa scape doua dintre ele – dar tu ai fost prevazatoare si ai ancorat florile in mod profesional, asa ca pagubele au fost minime) si trebuie sa fii pregatit pentru orice ar putea interveni in aranjarea perfecta a lucrurilor.

Orice nunta e un moment Once in a lifetime si tu esti acolo ca sa oferi certitudinea ca mirii vor avea cea mai frumoasa zi din viata lor, fara surprize neplacute.

Am avut noua luni la dispozitie pentru organizarea acestui moment maret si totul a iesit mai frumos decat ne-am imaginat. Inchiriaza piedestaluri, cumpara vase inalte, inchiriaza camion ca sa transporti totul, asigura-te ca ajutoarele vor sosi la timp, multa munca si enorm de multe satisfactii.

“Geo blew me away. She executed my exact vision and surpassed my expectations. Because of her, our wedding was glamorous and romantic and just beautiful! She did all of our decor and flowers and I could not be happier. Pictures don’t do it justice. It really took your breath away. She did everything I asked for and then some. She knows what she’s doing!!! And for the price and just sweetness as a person you can’t get any better. I recommend to literally any bride who wants any style or decor or flowers – you won’t be disappointed!!! Geo you’re amazing and I’m forever grateful to you for making our wedding so beautiful! 5 stars A+”

Cathy Betti