Se spune ca floarea este oglinda altui suflet, iar noua ne place sa ne inconjuram de suflete calde si sa oferim, la randul nostru, caldura. Asa a pornit si povestea noastra: din dragoste si cu dragoste pentru oameni si natura, cu vise cat pentru o viata intreaga. Noi cream povesti, nu doar aranjamente florale. Impletim sentimente si respiram iubire. Ne place sa ne cunoastem cat mai bine clientii, astfel incat evenimentele pretioase din vietile lor sa le fie o completare, nu o adaugire.
Geo Tudosescu a stiut mereu ca natura este o parte importanta din viata ei. Cursurile de ikebana si design floral european nu au facut decat sa ii defineasca mai bine drumul.
Crede ca designul floral este un domeniu fascinant, in care imaginatia, pasiunea si dorinta continua de a invata sunt atributele cheie. Dornica sa descopere si sa se dezvolte a plecat in SUA, unde a pus pe picioare o companie de succes in domeniu. N-a putut sa renunte insa la plaiurile natale si a revenit in tara dupa 4 ani, dornica sa aduca si aici unicitatea si spectaculozitatea aranjamentelor sale.

Designerul nostru principal este si trainer la Scoala de Floristi, ajutand zeci de floristi sa-si urmeze pasiunea.

„Ceea ce creez este unic. Incerc sa oglindesc de fiecare data emotiile si sentimentele celui ce le ofera. Ador sa vad oamenii fericiti, iar florile reusesc sa aduca mereu zambete pe buze si soare in suflet.”