Mi s-a spus Flower Lady, Zana Florilor, iar eu sunt indragostita de rolul acesta pe care mi l-am asumat cu ani in urma.

Am inceput sa ma joc cu florile in paralel cu jobul corporatist, neputand sa ma desprind de acesta foarte usor, din motive financiare. Initial o lumanare de botez, apoi o cununie civila, apoi o nunta, samd.

Totul a evoluat firesc si frumos, cu multa munca fizica, cu oboseala psihica, cu frica de a nu dezamagi (asta e o idée inutila care ne-a fost inoculata inca din frageda copilarie), cu goana dupa flori, cu nopti nedormite si cu enorm de multe satisfactii.

Atunci cand vezi bucurie in ochii unui client, se sterg din memorie toate greutatile, tot ce n-a mers exact cum sperai, tot efortul depus…. ramanand o BUCURIE imensa.

Cand am deschis floraria in Wilmette, pe malul lacului, langa Chicago, intr-o zona de palate si abundenta masiva, ma simteam ca un copil mic si neajutorat printre straini, aveam impresia ca niciodata n-o sa am destul de oferit acelor oameni eleganti, cu masini superbe, traind in case regale. Si am cerut ajutorul lui Paul Avram, unul dintre prietenii mei, care mi-a spus asa:

-Ce oferi tu cand faci un aranjament floral? Emotii, sentimente, iubire, iti pui SUFLETUL pe tava. Crezi ca exista ceva mai mult de oferit?

Si atunci am inteles ca ofeream Tot ce sunt si ca oamenii inteleg asta, de aceea apeleaza la mine cand au evenimente frumoase sau triste in viata lor.

E o mare onoare si bucurie sa faci parte din trairile frumoase ale celorlalti, iar eu sunt o persoana extrem de norocoasa.

Toti avem momente in care suntem lipsiti de energie, de motivatie, momente in care parca nimic nu functioneaza, momente de BLAH, cum spunea un prieten. Eu, in momentele de cadere, ma uit la creatiile mele si imi ridic vibratia automat. Este atata pasiune in tot ce am lucrat, atatea amintiri frumoase, incat devin instantaneu fericita. Imi aduc aminte de mirese, de discutiile purtate cu ele, de prezenta mamelor emotionate, de toate emotiile si sentimentele impartasite reciproc. Sunt intr-adevar o persoana norocoasa.